söndag 16 juni 2013

En del har skrivkramp ... inte jag, men ...

 
... jag har ett omvänt problem nöje.
 
Jag hindrar mig själv från att börja skriva, på det nya manuset, eftersom jag vet att jag har så svårt att sluta. Jag blir fångad av orden.
 
Och så väntar jag på någonting ... något i processen på väg till den riktiga boken - den som kommer om mindre än tre månader. Tre!
 
Kanske är det sista ivägskicket för granskning ... och sedan att jag ska få det tillbaka osv.-  fram tills sista datumet innan det går till tryck?
 
Jag vet inte jag?
 
Vad tror du?

10 kommentarer:

 1. Ja, just nu är det svårt att helt koncentrera sig på något nytt när man inte släppt boken fri än. :) Men jag har börjat så smått iaf.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra Kati ... man får ta det så smått. Ja, det är svårt med koncentrationen nu!

   Radera
 2. Jag väntar ju på sista vändan som lär dimpa ner i brevlådan till veckan. Då blir det att ta en liten paus från tredje råmanuset i den här serien, men jag tror man är olika där. Jag har inga problem att påbörja något och göra en paus i det manuset ett tag. Tycker nästan bara det är skönt att byta skrivprojekt en stund :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du måste berätta när det dimper ner - så nyfiken!
   Ska sanningen fram så är jag ganska seg i starten ... men det beror som sagt på det där motståndet mot att bli fångad :)

   Radera
 3. Jag vet inte alls, jag njuter bara av att följa dig i processen! Dessutom har jag samma "problem" som du, skrivkramp vet jag inte vad det är. Tidsbrist däremot, det är jag väl bekant med. :)
  Lycka till!
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är en rar följare du Anneli!
   Ett stort lycka till - själv!

   Radera
 4. Och sen när den kommer från tryck får du ägna dej åt releasefest och annat marknadsföringsmässigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är väl så processen ser ut. Trevlig!
   För tillfället jagar jag releasemingel-lokal ... måste vara ute i god tid eftersom typ hela Sverige står still under sommarmånaderna. Är det likadant i Finland?

   Radera
 5. Svar
  1. Visst är det kul - tjohej till dig med!

   Radera