måndag 14 januari 2019

I backspegeln 2018 Kärlekens år

(Fotocopyrigth: Ebba Range)

Kärlekens år 2018
-för mig personligen går det inte att beskriva det på ett bättre sätt ... eller kanske så här också:

"Mitt 2018, ett år som jag inte ens i fantasin kunde utforma på det sätt det tagit gestalt.
Ett lyckotåg har befunnit sig i min sfär och jag tvekade inte, tvärtom bejakade jag att bli resenär på detta tåg då det stannade på min station. 
Jag reser fortfarande med det - i första klass ... skriver på en story om nätterna, jobbar på dagarna/kvällarna och läser parallellt annans manus ... till våren, i år 2019 omvandlas tåget till ett lyckoflyg som ska landa med mig och Honom, på en varm ö i Atlanten ... där ska det skrivas under en hel månad ... ohh ... vad läckert!"
Försynen gjorde att vi kom i varandras väg - 'NN' och jag.
Du vet väl att kungen och drottningen brukar säga att det sa: "Klick!" då de möttes. Så var det inte när jag mötte Honom första gången, nej det sa: "PANG!"
Jag tror att det gör så när det gäller ens livs rätta kärlek.
 Då var vintern fortfarande kall i hela Sverige, våren 2018 tycktes vara långt borta då vi bestämde oss för att träffas på tu man hand - en knapp månad senare.

(Fotocopyright: Ebba Range)

Långt senare, i juli, under den nu historiska värmeböljan åkte vi tillsammans till 'mitt' Dalarna, bodde på hotell, skrattade massor och njöt av tillvaron med hundarna.                                   

På det viset är det så mycket lättare att även fokusera på mina två jobb.

Det har inte varit någon bred motorväg att ta sig hit.
Skönt då att jag är den personlighetstyp jag är.                                       

Det här stämmer ganska bra ^^^ också det att jag känner djupt.
Jag är ju en högkänslig personlighetstyp, så kallad HSP. Det är 'NN' också. Så otroligt mycket lättare allting blir då.

För övrigt har vi två, över 25 andra beröringspunkter - exceptionellt!

Jag är så oerhört tacksam och lycklig över att äntligen få ge och ta emot kärlek i dess rätta former.

Jag önskar att alla, alla - du och du ... ska få uppleva något liknande
och 
dessutom med en storslagen, delad humor 
- för vad vore kärlek utan skratt?!
<3 <3 <3


1 kommentar:

 1. Jag läste en kommentar online från en Califonia Based Journalist avslöjar hur hon hittar en pojkvän (sann kärlek) 3 månader efter att hennes ex pojkvän bröt upp. Jag skickar e-postmeddelande för att kontakta samma Dr.Oduduwa eftersom jag har dessa kraftfulla avsikter att saker kommer att fungera för mig, jag trodde på vittnesmål är bevis i verkligheten. Jag insåg att det här skulle vara bra att dela här eftersom jag vet att det kommer att inspirera andra också.
  tur nog för mig jag stötte på Dr.Oduduwa e-post (dr.odduwaspellcaster@gmail. com) kontakt hittades i en blogg kommentar avsnitt. I dag vittnar jag med glädje och glädje i mitt hjärta för att dela den här artikeln med min värld ... detta är ett av de mest glada ögonblicken i mitt liv. Dr.Oduduwa är den verkliga storsälskelse-stavningen, startade en trollformel för min räkning för att återhämta min ex-man med sin trollformel magi och kärlek-fängslande spell. Tidigare har jag försökt stavrådgivning för andra stavcaster fungerar inte för mig, de kräver pengar, men Oduduwa detta är en kärleksstava för mig utan att be mig betala för hans tjänster. detta är sant och fantastiskt omedelbart resultat.
  Jag har varit gift i över 6 år och det var så fruktansvärt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter en skilsmässa, vi slogs upp för 4 månader sedan och vi kom tillbaka igen efter så mycket tiggeri med trevliga gåvor av kärlek.
  Jag älskar min man så mycket, jag kunde inte ha gjort någonting för att skada honom eller få honom att känna sig illa mot mig längre .. Jag ville bara att han skulle tillbaka att älska att förlita mig för alltid. idag lever vi båda lyckligt tillsammans efter att Oduduwa lanserade en kärleksförtroll för min räkning.
  Jag är glad och tacksam för den här stora mannen Oduduwa. Först hade jag rädsla för tvivel, men jag försöker och det fungerar till mitt bästa. Jag är säker på att det här fungerar också, 100% säker.
  kontakta honom via hans personliga amail herbalisthome01@gmail.com
  han har befogenheter att lösa följande relationsfrågor;
  * Love Spells Win-Back Ex-älskare
  * Magi för framgång och marknadsföring
  * lycklig charm - BUSINESS STAR
  * SKYDDSHOOK, och Longlife,
  * förbannelse, penis- och bröstförstoring.
  * andlig rening, fettförbränning,
  * fertilitetsmagi - FRUITS OF WOMB,
  * dekretande magi, STAVLOTTERI & VIN-SPEL STAV
  Samma artikel som jag läste på nätet räddade mitt äktenskapsförhållande från skilsmässa, jag läste och jag skapade en e-postkontakt för att kommunicera med Dr.Oduduwa för hjälp via: (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)

  SvaraRadera