söndag 30 juni 2013

Så roligt ... så roligt ...

... att skriva på 2:an - även om jag i dagens läge inte vet vart det ska ta vägen med den.

Skit samma - kul att vara där i alla fall!

PS Den här 2:an var 1:a förut - men det spelar ingen roll - nu ska här totas ihop till en story som ska bli en 2:a i slutändan på LITET förlag DS

Har du lika kul som jag?

8 kommentarer:

  1. Ja, jag har kul för skrivandet går bra och det beror på att jag nu kunnat sitta varje dag. Det är svaret på gåtan, åtminstone för min del.

    Spännande med en 2:a utan att veta så mycket om den, kanske lite pressande men bara tills du kommit på hur du vill ha din story, va?! Lycka till! Än så länge längtar jag så efter att få läsa din debut.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Varje dag kan nog vara nyckeln.

      Just det - att komma på hur man vill ha den. Tack!

      Apropå debut så har jag ju läst ut din nu. Språkligt var den väldigt bra - du är noggrann precis som du sa. Hittade bara ett enda korrfel, tror jag. Men jag tror att du hade tjänat på att ha en luftigare text - den var svårläst för mig. Och ganska så berättande, lite för mycket enligt mitt tänk - men det är ju en smaksak. En del gillar jordgubbar bättre än hallon pga att det är större kärnor i hallonen. Kram

      Radera
  2. Härligt! Det är superbt när tvåan har flyt och man vill skriva!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är härligt, men jag vet ju att det kommer att ta stop här och var, tills det flyter på igen.

      Radera
  3. Ja, jag har lika roligt som du :). Trots att jag tagit en liten skrivpaus för tillfället för att hinna njuta lite av sommaren.

    SvaraRadera