måndag 12 september 2022

Ovetande hur bloggen fungerar nu för tiden ...

Ovetande ... om det ena och det andra ...

 ... men, det kanske många tycker är normalt?

Ikväll är det lite spännande ... vet inte hur resten av kvällen gestaltar sig ... för jag har ovetande klantat mig ... rejält. Vad gör man då? Talar om som läget är ... givetvis!!
   Då får jag vänta tills vederbörande kommer hem från jobbet ... osv ...

Annars har jag talat med uppfödaren till finaste och så älskvärda vovven TexRazz ... likväl Qillen från samma kul, det var 2012.
   Hoppas nu på att älskade Vera får en drös med valpar ... kanske att en kan bli min? 
  Det är så märkligt när det liksom bara "tänder till" - vad gäller en viss hund. 
  När jag första gången besökte TexRazz o Qillens uppfödare - mötte jag "Bosse" i hallen ... han sökte sig direkt till mig.
  Jag var förstås upptagen med att titta och ta kontakt med kullen som just då fanns på kenneln. Det var absolut inte meningen att jag skulle ha en endaste hund därifrån ... inte alls ... för jag ville bara träffa rasen Korthårig Collie ... inte så lätt då det inte fanns så många uppfödare av den rasen vid den tiden.
  Så mötte jag "Bosse" ... så fantastiskt ... han följde mig överallt, både ute och inne hos uppfödaren. Vid fikat la han sig tätt intill mina fötter. Tyvärr blev han aldrig min ... han dog av en förgiftning efter några år hos någon annan än uppfödaren.

   Några år senare var jag och TexRazz på ett väldigt kort besök hos hans uppfödare ... vi stannade intill kanten av tomtgränsen och ut kommer uppfödaren med "Vera" - det var som att träffa "Bosse" på nytt ... en gång till. Så underbart 💓

   Idag pratade jag med uppfödaren och fick klart för mig att Vera är en dotter till nämnda Bosse ... och jag bara VILL HA ... sedan i december någon gång.
   Hoppas, hoppas ... att det blir en son eller dotter efter Vera (Bosses barnbarn) och som vill stanna här hos Jonas och mig ... som en för-alltid-hund 💔

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar