... idag.
Det är en ostomelett på två stOra ägg och stekt i kallpressad kokosolja.
Storbladig persilja ovanpå.
Salladen:
Spetskål
Körsbärstomater - eko
Äpple - 1/4-del - eko
Syltad paprika
Svarta bönor - eko
Koriander - massor
´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´
Igår när jag gick till postlådan tittade jag in på nya Grossen och blev
glatt överraskad - ett helt svalrum fyllt med grönt och frukt.
Köpte stora ruskor med slätbladig persilja, koriander och mynta.
Väl hemma sköljde jag noga av allt det gröna.
Lät torka under dagen o kvällen.
Tog fram plastpåsar med blixtlås - många.
Stoppade i buntvis.
In i frysen.
Idag 'skrynklade' jag ihop det frysta så att allt blev finfördelat.
Det blir till att njuta länge av 'skörden' istället för att se alltihop vissna ned..
Nöjd!
Nu - mätt!
Hur gör du med örter och grönt?
Gott!
SvaraRaderaJag är inte så förtjust i att man blandar frukt i mat. Men jag kan absolut tänka mig att göra det där utan äpplen. Ser hur gott ut som helst! :)
SvaraRadera