tisdag 15 april 2014

Dagens lunch på hemmafronten ...


... idag.

Det är en ostomelett på två stOra ägg och stekt i kallpressad kokosolja.
Storbladig persilja ovanpå.

Salladen:
Spetskål
Körsbärstomater - eko
Äpple - 1/4-del - eko
Syltad paprika
Svarta bönor - eko
Koriander - massor

´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´

Igår när jag gick till postlådan tittade jag in på nya Grossen och blev
glatt överraskad - ett helt svalrum fyllt med grönt och frukt.

Köpte stora ruskor med slätbladig persilja, koriander och mynta.

Väl hemma sköljde jag noga av allt det gröna.
Lät torka under dagen o kvällen.
Tog fram plastpåsar med blixtlås - många.
Stoppade i buntvis.
In i frysen.

Idag 'skrynklade' jag ihop det frysta så att allt blev finfördelat.

Det blir till att njuta länge av 'skörden' istället för att se alltihop vissna ned..

Nöjd!

Nu - mätt!

Hur gör du med örter och grönt?


2 kommentarer:

  1. Jag är inte så förtjust i att man blandar frukt i mat. Men jag kan absolut tänka mig att göra det där utan äpplen. Ser hur gott ut som helst! :)

    SvaraRadera